Kebabs de vedella
Aquests kebabs de vedella són una delícia que no deixaran idiferent a ningú!
Dificultat: mitjana
Temps de preparació: 45 min (per marinar)
Temps de cocció: 10 min
Plat compatible amb dieta sense ou, baixa en sucre, sense lactosa, baixa en colesterol, baixa en sal
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 386
Hidrats: 169 (44%)
Proteïnes: 130 (34%)
Greixos: 88 (23%)
Ingredients
– 1 tassa de búrgul
– 1 tassa d’aigua bullent
– 400 g de carn magra de vedella picada
– 1 tassa de menta picada
– ½ tassa de julivert picat
– 1 culleradeta de comí
– 8 broquetes de fusta
Preparació
Poseu el búrgul en una cassola, cobriu-lo amb l’aigua bullent, tapeu-lo i deixeu-lo en remull durant 15 min (ha d’absorbir tota l’aigua).
Barregeu bé a la picadora la carn, el búrgul, la menta, el julivert i el comí. Dividiu la barreja en vuit porcions i emmotlleu-les embolicant les broquetes. Deixeu-ho a la nevera durant almenys 30 minuts.
Rostiu els kebabs al forn. Serviu-los amb amanida, verdures, hortalisses o bolets.
Comentaris
El búrgul és un aliment elaborat a partir del blat i s’utilitza per preparar el tagín i altres plats, sobretot a Turquia i l’Amèrica Llatina. En aquest cas, és un plat amb un baix contingut en sal, perquè s’ha substituït la sal per herbes i espècies.