Conill amb ceba i nyoquis
Avui et portem un plat que et deixarà bocabadat, per deliciós i, sobretot, per original: conill amb ceba i nyoquis. Apunta la recepta!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 20 min
Plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baix de calories, sense ou, sense lactosa
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 456
Hidrats: 157 (34%)
Proteïnes: 133 (29%)
Greixos: 166 (36%)
Ingredients
– ¼ de conill
– 2 grans d’all
– 1 ceba gran
– ½ copa de brandi o conyac
– 100 g de nyoquis cuits
– oli d’oliva
– sal i pebre
Preparació
Renteu el conill, assequeu-lo, trossegeu-lo i salpebreu-lo.
En una paella amb oli, fregiu-hi els grans d’all sencers.
Renteu la ceba i talleu-la finament. Coeu-la en una paella amb oli a foc lent fins que es torni transparent.
Ajunteu la ceba amb el conill i afegiu-hi el brandi; remeneu-ho i deixeu-ho coure uns minuts; reserveu-ho.
Bulliu els nyoquis amb aigua i sal durant 2-3 minuts; coleu-los i reserveu-los.
En una paella, poseu-hi una cullerada d’oli i afegiu-hi els nyoquis; remeneu-ho uns minuts.
En un plat, serviu el conill amb la ceba acompanyat dels nyoquis, tot calent.
Comentaris
El conill és la carn que té menys greixos, però la seva aportació en proteïna, en relació amb les altres carns, és, qualitativament, la mateixa. La guarnició de patata en forma de nyoquis contribueix a fer-ne un plat energètic. Si fem plat únic, ens serveix per a dietes baixes de calories.