Broqueta de pollastre i salsa de taronja
Aquesta broqueta de pollastre i salsa de taronja et pot servir com a plat principal o apertiu, sigui com sigui, és boníssima!
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 1 h. (per marinar)
Temps de cocció: 15 min.
Plat compatible amb dieta sense gluten, sense ou, sense lactosa, baixa en sucre, baixa en colesterol
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 253
Hidrats: 46 (18%)
Proteïnes: 157 (62%)
Greixos: 49 (19%)
Ingredients
1 pit de pollastre
suc de ½ llimona
1 gra d’all
sal i pebre
Per a la salsa de taronja
suc natural d’una taronja
unes tires de pell de taronja
suc natural de ½ llimona
Preparació
Netegeu el pit de pollastre i traieu-ne l’os i la pell. Talleu-lo a tires llargues.
Poseu el pit del pollastre tallat a marinar amb un pessic de sal, pebre blanc, suc de llimona i el gra d’all tallat durant una estona, ½ hora com a mínim.
Col·loqueu els talls de pollastre a la broqueta de fusta. Coeu-los en una paella amb un rajolí d’oli. Retireu-ho i reserveu-ho.
A la mateixa paella, sense retirar l’oli de cocció, afegiu-hi el suc de la taronja i la llimona. Deixeu-ho reduir fins que s’espesseixi.
Feu bullir, amb una mica d’aigua, durant uns minuts, unes tires fetes amb la pell de la taronja. Retireu-les del foc i passeu-les per un colador. Barregeu la pell de taronja amb la salsa que teniu feta.
Poseu les broquetes al plat, i a sobre, la salsa de taronja calenta. Decoreu-ho amb uns grills de taronja.
Comentaris
És un plat amb una baixa aportació calòrica, ja que el pollastre és una carn magra (sense la pell). Podeu fer un plat únic afegint-hi una guarnició d’arròs, de verdures saltejades o patata al forn.