Truita de bacallà
Que bona la truita de bacallà! És un plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal i sense lactosa.
Dificultat: baixa
Temps de preparació: 5 min
Temps de cocció: 15 min
Plat compatible amb dieta baixa en sucre, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal, sense lactosa
Informació nutricional
Kcal totals del plat: 286
Hidrats: 99 (34%)
Proteïnes: 90 (31%)
Greixos: 97 (34%)
Ingredients
1 cullerada d’oli
1 culleradeta de sucre
1 ceba petita
¼ d’albergínia
1 carxofa petita
1 gra d’all
100 g de bacallà esmicolat
pebre negre mòlt
1/2 llesca de pa de motlle
1 ou
Preparació
Ajunteu en fred l’oli i el sucre i coeu-ho fins a la caramel·lització.
Poseu la ceba picada a l’oli caramel·litzat i fregiu-la una estona. Afegiu-hi l’albergínia, la carxofa i el pebre, coent-ho a foc lent i amb la paella tapada durant 10-15 min.
Saltegeu el bacallà esmicolat amb el gra d’all picat en una altra paella.
Talleu la ½ llesca de pa de motlle a daus petits i fregiu-los amb oli calent. Retireu-ho i reserveu-ho sobre paper de cuina.
Bateu bé l’ou i barregeu-hi tots els ingredients. Feu una truita no gaire seca. Serviu-ho.
Comentaris
Un consell, proveu de fer aquesta truita, tot i que sembla una mica difícil de cuinar: és recomanable, sobretot, per a aquelles persones que mengen poc i que amb un sol plat en tenen prou. Porta, en proporció, gairebé tots els grups d’aliments, de manera que, acompanyada d’una amanida, ja és un àpat correcte.