3 plats infal·libles amb magrana
Ets dels que es passa tot l’any esperant que arribi la tardor per poder menjar-ne? Ara que ja és aquí, posa-la a tot arreu! El seu gust suau i dolç combina amb quasi tot, ja ho veuràs! Salmó, carn, alvocat, canyella, quinoa… Estàs a punt per treure-li tot el suc a la magrana?
Tàrtar de salmó i magrana
Ingredients
- Magrana
- Alvocat
- Salmó
- Cibulet
- Sal
- Suc de llimona
- Torrades
Preparació
- Pela la fruita i l’alvocat.
- Talla l’alvocat i el salmó en trossos petits, i el cibulet ben fi.
- Barreja-ho tot en un bol, afegeix-hi una mica de sal i de suc de llimona i serveix-ho sobre les torrades.
Carn amb salsa de magrana
Ingredients
- 1 kg de rodó de vedella 100% criat a Lleida
- 2 cebes
- 1 magrana
- 2 tomàquets
- 4 dl de brou de verdures
- Oli
- Sal
- Pebre
Preparació
- Daura el rodó de vedella 100% criat a Lleida amb sal i pebre.
- Treu la carn de la cassola i fes servir el mateix oli per ofegar la ceba picada. Abans que canviï de color, afegeix-hi els tomàquets pelats i sense llavors.
- Pela la fruita. Quan la ceba i els tomàquets estiguin llestos, afegeix-la a la cassola juntament amb el rodó de vedella i el caldo.
- Tapa-ho i deixa que es cogui lentament durant una hora.
- Talla la carn i serveix-la amb salsa per sobre.
Quinoa amb magrana
Ingredients
- 20 g de magrana
- 5 g de canyella
- 20 g de nous
- 20 g de panses
- 100 g de quinoa
Preparació
- Neteja la quinoa i cou-la.
- Neteja també les nous, panses i els grans de la fruita.
- Barreja-ho tot i decora-ho amb canyella.