3 gelats de pal per fer amb nens
Ens agrada menjar gelats durant tot l’any, però ara, amb aquesta calor, els gelats venen més de gust. Avui us portem 3 gelats de pal deliciosos que poden preparar els petits de casa, tots són molt fàcils de fer i segur que els menuts es diverteixen!
Gelat per esmorzar
Recepta extreta de caramelpotatoes.com
Un gelat per esmorzar? Els teus fills et faran l’onada si els en dones! Però és que aquest gelat és a base de iogurt i fruita fresca, ho té tot per triomfar.
Ingredients:
- Iogurt
- Kiwi
- Maduixes
- Nabius
Preparació:
- Posa una mica de iogurt al motlle i afegeix els trossos de fruita pels costats si vols que es vegin bonics.
- Afegeix més iogurt i més fruita fins que el motlle estigui ple.
- Congela un mínim de 4 hores.
- També podries tallar la fruita petita i barrejar-la pèviament amb el iogurt i omplir directament els motlles.
- Els pots servir amb granola per fer un esmorzar encara més complet.
Gelat tropical
Recepta extreta de peasandcrayons.com
Aquest gelat de fruites tropicals és molt saludable i boníssim. Està fet amb mango, pinya i maduixes, tres fruites de colors molt vistosos que combinades queden molt bé. També el pots fer amb les fruites de temporada que tinguis a casa.
Ingredients:
- 1 mango congelat
- 1/4 de pinya congelada
- 200 g de maduixes congelades
- 1/2 plàtan congelat
- 250 ml de llet d’ametlla o de coco
- 100 ml de suc de taronja fresc
- 2 cs de mel (opcional)
Preparació:
- Tritura el mango i la pinya prèviament congelats a trossos amb la meitat del suc de taronja, de la llet d’ametlla o coco i de la mel.
- Omple la meitat dels motlles i congela-ho una hora.
- Tritura les maduixes amb la resta de suc, de llet i de mel.
- Omple la resta dels motlles i remena-ho una mica perquè quedin els colors mig barrejats.
- Torna a congelar un mínim de 4 hores.
Gelat de plàtan i xocolata
Recepta extreta de pecadosdereposteria.com
Aquests deliciosos gelats casolans de plàtan natural coberts de xocolata negra, blanca o amb llet segur que triomfen! Una recepta senzillíssima, molt ràpida de fer i molt nutritiva. Ideal per als més petits!
Ingredients:
- 3 plàtans no gaire madurs
- 150 g de xocolata amb llet
- 150 g de xocolata negra
- 150 g de xocolata blanca
- 3 cullerades de mantega
- Fideus de colors
- Encenalls de xocolata
Preparació:
- Desfés, al microones o al bany maria, els tres tipus de xocolata per separat amb una cullerada de mantega.
- Talla els plàtans per la meitat i posa’ls un pal de gelat a la base.
- Decora els plàtans amb les xocolates.
- Enganxa-hi fideus de colors o encenalls de xocolata abans que la xocolata endureixi del tot.
- Reserva una estona al congelador abans de consumir.
Esperem que gaudeixis fent aquests gelats de pal amb la canalla!
I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.
També et pot interessar aquest article sobre 3 batuts fer passar la calor.