El nostre blog

Publicado el dia

3 batuts per fer passar la calor

Els batuts de fruites són una opció més que saludable i saborosa per a prendre fruites juntament amb altres ingredients amb els quals combinen genial i que fan que un només batut sigui l’esmorzar o berenar perfecte. Són fantàstics per aquests dies de tanta calor on moltes vegades se’ns tanca la gana, no et perdis els que et proposem avui!

Batut de meló

Recepta extreta de bonviveur.es

Si t’agrada el meló, t’encantarà aquest batut! Té una textura cremosa i un sabor refrescant. Totalment de temporada!

Ingredients:

  • 800 g de meló pelat i trossejat (pot ser congelat)
  • 1 iogurt grec
  • 30 g de mel
  • 2 fulles de menta

Preparació:

  1. Posa el meló pelat i trossejat en el got de la batedora i tritura fins que no en quedi cap tros.
  2. Agrega el iogurt grec, la mel i les 2 fulles de menta.
  3. Bat tot junt fins a tenir una mescla homogènia.
  4. Serveix el batut de meló en els gots triats i, a gaudir!

Batut verd


Recepta extreta de directoalpaladar.com

Els batuts verds s’han posat molt de moda en els últims anys i són una gran font de vitamines i minerals. Si no estem molt acostumats al seu sabor, el millor és començar amb una proporció major de fruita que de verdures i a poc a poc adaptant les quantitats.

Ingredients:

  • 1 fulla de col kale
  • Un manoll petit d’espinacs frescos tendres
  • 1/2 plàtan
  • 1/2 poma
  • 1 branca d’api
  • 1 cp de llavors de lli
  • 1 got d’aigua

Preparació:

  1. Posa tots els ingredients en una batedora que sigui potent
  2. Tritura fins que s’hagin integrat perfectament
  3. Si et sembla que el batut està massa espès, pots afegir més aigua.
  4. Serveix i pren-lo immediatament.

Batut de platan i cacau

Recepta extreta de recetasdeescandalo.com

Aquest batut de plàtan i cacau és una recepta d’allò més senzilla, ja que només necessites triturar els ingredients, i el millor de tot és que pots adaptar-la al teu gust: triant la seva textura, incorporant altres fruites, canviant la proporció de cacau o afegint altres ingredients que t’agradin!

Ingredients:

  • 1 plàtan madur.
  • 500 ml de llet freda
  • 2-4 cp de cacau pur en pols
  • 5 avellanes
  • Canyella al gust

Preparació:

  1. Pela el plàtan. Posa’l a la batedora de got juntament amb el cacau, la canyella i les avellanes.
  2. Afegeix la llet.
  3. Tritura-ho fins que la mescla sigui homogènia.
  4. Prova-ho i rectifica-ho de qualsevol cosa: si necessita més cacau per a una major intensitat de sabor, si ho prefereixes més líquid amb més llet, o fins i tot més plàtan per a donar-li un toc més espès.
  5. Serveix ben fresquet.​

Esperem que gaudeixis d’aquests batuts per fer passar la calor!

I si t’animes a fer aquestes receptes, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

                                   WEB DE COMPRA

També et pot interessar aquests article sobre 3 begudes refrescants per fer passar la calor.