Avui: un menú fresc
Quan la primavera i el solet arriben, també ho fan les ganes de cuinar plats refrescants, fàcils de fer i lleugers. És per això que volem compartir amb tu un menú fresc d’allò més senzill que t’ajudarà a treure el màxim partit als peixos frescos.
Amanida de pop amb alvocat i vinagreta de iogurt
Només tardaràs uns 10 minuts a preparar aquesta amanida. És baixa en calories però és tan gustosa en sabors que ningú se n’adonarà.
Embolcalls de salmó amb verduretes
De segon, et proposem un plat refrescant, baix en colesterol i riquíssim en Omega 3. I el millor és que només necessitaràs 25 minuts per servir-lo i enamorar als que estimes.
Ingredients
– 100 g de llom salmó
– 1/2 carabassó
– 2-3 espàrrecs verds
– 2-3 llucs de bròquil
– 1 fulla de pasta brick
Preparació
Renteu els espàrrecs i talleu-ne les puntes.
Feu-los bullir amb aigua i sal durant uns 5 min. Coleu-los i reserveu-los.
Feu boles de carabassó amb l’eina de fer boles de meló. Bulliu-les amb aigua i sal uns 5 minuts. Coleu-les i reserveu-les.
Feu llucs petits del bròquil i bulliu-los amb aigua i sal durant 2 minuts. Coleu-los i poseu-los en aigua gelada. Reserveu-ho.
Coeu la suprema de salmó al vapor o a la papillota durant 10 minuts.
Pinteu amb clara d’ou la fulla de pasta brick. Poseu una suprema de salmó a cada fulla i feu-ne un paquet. Coeu-ho al forn, prèviament escalfat, durant 10 minuts.
Per servir-ho, poseu al plat 2-3 espàrrecs, 3-4 boles de carbassó i 5-6 llucs de bròquil. Afegiu-hi l’embolcall de salmó.
Podeu acompanyar-ho d’alguna salsa.
Aquest postres amb reminiscències del Japó acabarà de refrescar el teu menú. Vols saber un secret? També és baix en calories.
Celebra que la primavera i el solet ja han arribat amb aquest menú fresc!