AVUI: UN MENÚ DE PEBROTS!
Són rics en antioxidants, fibra i vitamines. Els pebrots es poden menjar crus, escalivats, al forn… i donen molt de color al plat. Estem parlant d’una hortalissa molt apreciada, el pebrot, i avui la incorporem al nostre menú tant al primer com al segon plat. I com que no hi ha menú sense postres, també et recomanem un (això sí, el pebrot aquí no l’hem ficat). Som-hi!
Mama, vull macarrons! No, que has de menjar verdures… Us sona? Doncs tots contents amb aquest plat que farà que aquells petits que solen posar mala cara amb un plat de mongeta descobreixin que les verdures estan boníssimes!
Quan el serveixis no sabran si és un plat o un quadre de Mondrian, de tan bonic que és. Però et podem assegurar que sí, que es tracta d’un plat ben saludable i bo, ja que a les propietats de la carn blanca del conill li afegim pebrot escalivat. Deliciós!
I per aprofitar els últims fruits de pinyol de la temporada, res millor que aquestes postres bicolor on el préssec es combina amb iogurt i mel. També és molt vistós, així que si tens convidats, de ben segur que et miraran a partir d’ara amb altres ulls. Concretament, amb ulls d’enveja!