AVUI: UN MENÚ AMB UN PUNT EXÒTIC
Sortir de tant en tant de la rutina és quelcom que es pot fer també a l’hora de dinar. Avui us proposem un menú exòtic senzill, sa i fàcil però amb l’afegit que conté algun ingredient que surt del que és habitual a la nostra tradició culinària o bé per exòtic o bé per poc utilitzat. Comencem!
Verdures saltejades amb bolets i salsa de tahini
Es tracta d’un plat molt lleuger (només 129 kcal) i que incorpora l’exotisme de la salsa tahini; una mena de pasta espessa, dolça i cremosa preparada a partir de les llavors de sèsam. Tota una troballa!
Plat saludable amb verdures i bolets, que aporten fibra i minerals, i amb un 0% de colesterol. La cocció al wok, a més, necessita molt poc oli. El tahini és una pasta espessa, dolça i cremosa que es prepara amb llavors de sèsam; és molt rica en calci i fòsfor i pot acompanyar un gran nombre de plats; té un sabor semblant al de l’avellana. La podem trobar preparada.
Aletes de pollastre marinades amb salsa de soja i enciam
El marinat li aporta un gustet molt bo a les aletes. La barreja de llimona, herbes aromàtiques i salsa de soja queda molt bé amb el pollastre i és una alternativa més original a l’eterna cuixa a la planxa.
A l’exotisme del litxi, una fruita tropical molt dolça i sucosa, afegim l’aroma d’espècies molt valorades com l’estrella d’anís o la vainilla. Veuràs quina delícia!
Esperem que hagis gaudit d’aquest menú exòtic!