5 receptes de maridatges curiosos
Segur que ja has descobert l’art del maridatge i com combinar aliments per potenciar-ne el sabor i gaudir-ne encara més. Avui, però, te’n portem alguns de molt curiosos. Tot i semblar incompatibles, t’assegurem que són boníssims.
1 Raïm farcit de formatge
Ja ho diu la dita en castellà: “uvas con queso saben a beso”. El combinat de sabors tan diferents creen un món de sensacions que et meravellaran. Vols provar la recepta?
2 Sobrassada amb xocolata blanca
No ens hem tornat bojos! Prova el contrast d’aquests dos aliments i no te’n penediràs. Hi ha nombroses receptes innovadores i originals. Avui hem triat compartir amb tu els pops de sobrassada amb xocolata blanca. Perfectes per aperitius atrevits!
3 Brètzel i cervesa
A Alemanya és tradició consumir aquests dos aliments junts. Aquí, potser no tant, oi? Perquè t’animis a provar-ho, et deixem una recepta molt vistosa per sorprendre als teus convidats. Trufes de brètzel amb cervesa i xocolata. La provaràs?
4 Flam salat de ricota i formatge de cabra
Segur que quan penses en un flam et ve a la ment el sabor dolç. Doncs avui ho canviem! Aquest flam de sabors intensos segur que t’enamorarà, sobretot si t’apassiona el formatge.
Ets de crispetes salades o dolces? Aquestes són un mix! Crispetes salades cobertes de dolça xocolata, un ball de contrastos que et farà tremolar tots els sentits. Només necessites una bona pel·lícula i a gaudir-ne!
Aquests són alguns dels atreviments que volíem compartir amb tu. De ben segur que tu també saps aliments oposats que mariden d’allò més bé. Ens en dius algun?