El nostre blog

Publicado el dia

4 batuts naturals que t’encantaran

Ara és temps de maduixes i kiwis! Una manera fantàstica de gaudir-les és amb uns batuts naturals, fàcils de preparar i plens de vitamines. Aquí et deixem 4 receptes molt senzilles que són una delícia. Segueix llegint, ja veuràs!

1. Batut de maduixes
Aprofita que és temporada! Són antioxidants, protegeixen el sistema circulatori i tenen un gust espectacular. Però el millor és que es preparen en un tancar i obrir d’ulls, vols saber com?

Només necessites:

  • 200 g de maduixes
  • 1 vas de llet desnatada
  • 1 cullerada de melmelada de maduixes sense sucres afegits
  • fulles de menta

Som-hi!
Neteja les maduixes, talla-les en 4 trossos i col·loca-les a la batedora. Afegeix la melmelada i la llet, i tritura-les. Serveix-les i afegeix una mica de menta picada per sobre. I el batut està llest!

2. Batut de poma i plàtan amb gingebre
Sempre és un bon moment per somriure! Sabies que el plàtan, a part de grans quantitats de potassi té aminoàcids que el nostre cos transforma en serotonina? Vols aprendre a preparar-lo? És ben fàcil, mira aquí.

Els ingredients:

  • 1 poma
  • 2 plàtans mitjans
  • 2 cm de gingebre fresc pelat
  • ¼ de llima
  • 1 got d’aigua

Fem-ho?
Posa-ho tot a la batedora i tritura-ho fins que quedi una barreja homogènia. És ideal prendre-ho immediatament perquè no perdin el seu poder antioxidant i si és amb la panxa buida, mitja hora abans de prendre qualsevol altre ingredient, millor que millor.

3. Batut de taronja
Aquest ens ha robat el cor! Està a mig camí entre la dolçor i l’acidesa, és realment espectacular i es prepara en 5 minuts. Només necessitaràs un got de suc de taronja acabat d’esprémer, un quart de got de llet d’ametlles, un plàtan tallat a rodanxes i congelat, mitja culleradeta de vainilla i quatre glaçons de gel. Mmmm… deliciós! Més detalls aquí.

4. Batut de kiwi
T’agraden els kiwis? Ara és el seu millor moment, aprofita’ls que la temporada s’acaba al març. Estan boníssims no només del seu sabor tan especial, sinó també per les seves propietats. Saps que té molta més vitamina C que la taronja? És molt fàcil i divertit preparar, però no t’oblidis de consumir-lo ràpidament, ja que, igual que amb la resta de fruita, les vitamines volen! Vols aprendre més?

Què necessites?

  • Kiwis, ¾ de quilo
  • 1 litre i mig de llet sencera
  • Gel picat
  • Sucre
  • Fulles de menta

Pas a pas:
Pela els kiwis i treu totes aquelles parts que no vulguis utilitzar. Ara, talla’l a trossos petits i posa’ls a la batedora, però conserva 2 o 3 trossos que et serviran per decorar el batut.

Afegeix la llet, mentre fas servir la batedora. Un cop fet, posa el gel picat i el sucre morè i torna a batre, primer a velocitat lenta i vés pujant. La idea és aconseguir una textura ben fina.

Quan vegis que es fa espuma, somriu! Això vol dir que la recepta ja quasi està. Només queda servir el batut i decorar-lo amb els trossos de kiwi que has reservat i, si t’agrada, una mica de menta.

Gaudeix!